Contact opnemen?

Via onderstaande gegevens kun je contact met mij opnemen.
Of vul het contactformulier in om een bericht te sturen.
Ik neem dan z.s.m contact met je op.

Psychosociaal therapie praktijk
Op HartsTocht
Ada Bruynes

Telefoon: 06 40355930
Adres: Patrijsstraat 5, 7491 ZL DELDEN

Contactformulier

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

“Ik heb Ada ervaren als integer en invoelend mens. Zij staat in dit vak volledig in haar kracht.
Ze is er voor me en luistert. Ze laat me mijn verhaal vertellen tot ik me veilig genoeg voel om dat verhaal los te laten. Ze moedigt me aan m’n overlevingsstrategieën naast me neer te leggen. In die ruimte blijft ze bij me, naast me. Beweegt mee, maar pusht nergens. We delen de verwondering over wat er gebeurt.”

Thera, 51 jaar

“Ada creëerde een plaats waar ik onder professionele begeleiding mag bijkomen van een intensieve tijd in mijn leven. Met behulp van creatieve therapie kreeg ik inzicht in mijzelf, waar door ik de regie over mijn leven weer terug heb.”

Wouter, 30 jaar

“In therapie bij Ada kreeg ik inzicht in mijn onverwerkte pijn en begon het voelen van mijn hart. Ze was er voor me toen ik het zelf even niet meer wist. En haalde het beste in mij naar boven.
Ada hielp me om inzicht te krijgen in mijzelf en mijn relaties. Ook werden mijn gedrag en mijn behoeftes helder voor me.”

Man

“Ada helpt mij op een genadige en liefdevolle manier te kijken naar wie ik in mijn leven geworden ben en wie ik wérkelijk ben. Dit doet ze door me een spiegel voor te houden of stil te zetten bij hoe ik reageer en handel. Pijnlijk, ontdekkend en confronterend. Maar ook hoopvol en vertrouwenwekkend zodat ik toch door kan gaan als ik het liefst hard weg zou willen lopen. Daarbij houdt ze me steeds m’n doel voor ogen, waarvoor ik in therapie ben gegaan.”

Vrouw, 40 jaar

“Ada is voor mij een wijze en scherpzinnige vrouw, op een geduldige, genadige en liefdevolle manier mij voortdurend een spiegel voorhoudt om me te laten ontdekken wat ik doe en wie ik laat zien. Dit helpt mij om te ontdekken wie ik ten diepste ben om van daaruit te kunnen gaan leven en handelen. Een weg naar vrijheid.”

Vrouw
Bekijk ervaringen van andere clienten