Wat beweegt mij?

Ik word blij van contact maken met mensen. Echt contact. Van hart tot hart. Zien en gezien worden.Daar ligt mijn passie en mijn kracht. Soms moeten we dan de schaamte voorbij. Zelf de schaamte voorbij gaan doe ik met vallen en opstaan. Kwetsbaar zijn is zo spannend! Én er ligt zoveel kracht in kwetsbaar durven worden. Het is dé route naar verbinding met jezelf en de ander.

Omdat ik weet wat het is om je kwetsbaar te voelen en ook heb ervaren wat verbinding  oplevert, kan ik met mildheid en vertrouwen naast mensen staan in hun kwetsbaarheid. Het raakt me diep als ik met cliënten optrek en hun moedige stappen van verbinding zie maken.

Typisch Ada:

Persoonlijk, transparant, oprecht, open, met humor, spontaan, empathisch, doortastend, ik heb een lange adem en blijf stevig naast je staan.

Identiteit

Ik haal mijn levensvisie, waardes en hoop uit mijn geloof in een liefdevolle God die weet wat het is om mens te zijn in een wereld die soms knap ingewikkeld is. Immanuel, God mét ons. En zo wil ik ook met jou zijn. Liefdevol, zonder oordeel en met respect voor jou, een stukje van jouw weg meereizen. Samen op HartsTocht. Jouw hart weet de weg! Dat mag je gaandeweg (weer) ontdekken.

Mijn achtergrond

Ik ben getrouwd, moeder en inmiddels zelfs oma. Mijn werkzame leven ben ik begonnen als lerares in het basisonderwijs. Na mijn dertigste maakte ik, samen met mijn man een carrière switch. We zijn gaan werken bij een internationale organisatie voor zending en ontwikkelingswerk.  Daar ben ik me meer en meer gaan richten op het coachen en onderwijzen van jongeren in binnen en buitenland.

Gaandeweg ontdekte ik dat het begeleiden van mensen meer en meer ‘mijn ding’ werd. Het past bij me. Dat is ook de reden waarom ik destijds de opleiding tot therapeut ben gaan volgen. Naast nabijheid vanuit mijn hart heb ik kennis en professionaliteit opgedaan om met geloof en vertrouwen mensen te kunnen begeleiden.

“Ik heb Ada ervaren als integer en invoelend mens. Zij staat in dit vak volledig in haar kracht.
Ze is er voor me en luistert. Ze laat me mijn verhaal vertellen tot ik me veilig genoeg voel om dat verhaal los te laten. Ze moedigt me aan m’n overlevingsstrategieën naast me neer te leggen. In die ruimte blijft ze bij me, naast me. Beweegt mee, maar pusht nergens. We delen de verwondering over wat er gebeurt.”

Thera, 51 jaar

“Ada creëerde een plaats waar ik onder professionele begeleiding mag bijkomen van een intensieve tijd in mijn leven. Met behulp van creatieve therapie kreeg ik inzicht in mijzelf, waar door ik de regie over mijn leven weer terug heb.”

Wouter, 30 jaar

“In therapie bij Ada kreeg ik inzicht in mijn onverwerkte pijn en begon het voelen van mijn hart. Ze was er voor me toen ik het zelf even niet meer wist. En haalde het beste in mij naar boven.
Ada hielp me om inzicht te krijgen in mijzelf en mijn relaties. Ook werden mijn gedrag en mijn behoeftes helder voor me.”

Man

“Ada helpt mij op een genadige en liefdevolle manier te kijken naar wie ik in mijn leven geworden ben en wie ik wérkelijk ben. Dit doet ze door me een spiegel voor te houden of stil te zetten bij hoe ik reageer en handel. Pijnlijk, ontdekkend en confronterend. Maar ook hoopvol en vertrouwenwekkend zodat ik toch door kan gaan als ik het liefst hard weg zou willen lopen. Daarbij houdt ze me steeds m’n doel voor ogen, waarvoor ik in therapie ben gegaan.”

Vrouw, 40 jaar

“Ada is voor mij een wijze en scherpzinnige vrouw die op een geduldige, genadige en liefdevolle manier mij voortdurend een spiegel voorhoudt om me te laten ontdekken wat ik doe en wie ik laat zien. Dit helpt mij om te ontdekken wie ik ten diepste ben om van daaruit te kunnen gaan leven en handelen. Een weg naar vrijheid.”

Vrouw
Bekijk ervaringen van andere clienten