Werkwijze

Intakegesprek:

We beginnen met een intakegesprek. Samen onderzoeken we het doel van je reis en hoe we de reis vorm gaan geven. Voordat we onderweg gaan, stellen we een reisplan op met een te volgen route. Natuurlijk kan tijdens de reis het plan bijgesteld worden, want al reizend ontdek je nieuwe mogelijkheden. Als het reisplan voldoende helder is, gaan we samen op weg. Onderweg evalueren we regelmatig onze voortgang.

Beeldcommunicatie:

Om je hart (opnieuw) de gelegenheid te geven om gehoord te worden, werk ik onder andere met beeldmateriaal. Cliënten reageren vaak verwonderd als ze in beeld  wel kunnen weergeven wat het hoofd (nog) niet weet. Ons hart weet vaak eerder dan ons hoofd wat ons beweegt of juist stopt. Als jij jouw hart weer gaat horen geeft dat (h)erkenning en nieuwe ruimte om in beweging te komen.

‘Delf mijn gezicht op, maak mij mooi. Wie wordt ontmaskerd wordt gevonden en zal zichzelf opnieuw verstaan…’ 

Huub Oosterhuis

“Ik heb Ada ervaren als integer en invoelend mens. Zij staat in dit vak volledig in haar kracht.
Ze is er voor me en luistert. Ze laat me mijn verhaal vertellen tot ik me veilig genoeg voel om dat verhaal los te laten. Ze moedigt me aan m’n overlevingsstrategieën naast me neer te leggen. In die ruimte blijft ze bij me, naast me. Beweegt mee, maar pusht nergens. We delen de verwondering over wat er gebeurt.”

Thera, 51 jaar

“Ada creëerde een plaats waar ik onder professionele begeleiding mag bijkomen van een intensieve tijd in mijn leven. Met behulp van creatieve therapie kreeg ik inzicht in mijzelf, waar door ik de regie over mijn leven weer terug heb.”

Wouter, 30 jaar

“In therapie bij Ada kreeg ik inzicht in mijn onverwerkte pijn en begon het voelen van mijn hart. Ze was er voor me toen ik het zelf even niet meer wist. En haalde het beste in mij naar boven.
Ada hielp me om inzicht te krijgen in mijzelf en mijn relaties. Ook werden mijn gedrag en mijn behoeftes helder voor me.”

Man

“Ada helpt mij op een genadige en liefdevolle manier te kijken naar wie ik in mijn leven geworden ben en wie ik wérkelijk ben. Dit doet ze door me een spiegel voor te houden of stil te zetten bij hoe ik reageer en handel. Pijnlijk, ontdekkend en confronterend. Maar ook hoopvol en vertrouwenwekkend zodat ik toch door kan gaan als ik het liefst hard weg zou willen lopen. Daarbij houdt ze me steeds m’n doel voor ogen, waarvoor ik in therapie ben gegaan.”

Vrouw, 40 jaar

“Ada is voor mij een wijze en scherpzinnige vrouw die op een geduldige, genadige en liefdevolle manier mij voortdurend een spiegel voorhoudt om me te laten ontdekken wat ik doe en wie ik laat zien. Dit helpt mij om te ontdekken wie ik ten diepste ben om van daaruit te kunnen gaan leven en handelen. Een weg naar vrijheid.”

Vrouw
Bekijk ervaringen van andere clienten